Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11687
Title: | ฤทธิ์ต้านการอักเสบของแอสตาแซนธินและแอสตาแซนธินลิโพโซมสกัดจากเปลือกกุ้งขาวในหนูเมาส์ที่ถูกเหนี่ยวนำให้อุ้งเท้าบวมด้วยคาร์ราจีแนน |
Other Titles: | Anti-inflammatory effects of astaxanthin and astaxanthin-liposome from white shrimp shell on carrageenan-induced paw edema in mouse |
Authors: | ศุภิตา ธนะเศวตร Faculty of Science (Anatomy) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชากายวิภาคศาสตร์ |
Keywords: | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11688 |
Appears in Collections: | 320 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
413107-abs.pdf | 85.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.