Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSoottawat Benjakul-
dc.date.accessioned2017-10-19T10:27:11Z-
dc.date.available2017-10-19T10:27:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11106-
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectWhiteleg shrimpth_TH
dc.titleImpact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscleth_TH
dc.title.alternativeรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของสารละลายด่างที่ไม่ใช่ฟอสเฟตต่อคุณภาพและสมบัติทางเคมีกายภาพของกล้ามเนื้อกุ้งขาวth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
390768.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.