Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9950
Title: การปรับปรุงกระบวนการผลิตปลาทูน่าบรรจุขวดแก้วด้วยการผลิตแบบลีน
Other Titles: Improvement of Tuna processing in glass-jar by lean manufacturing
Authors: จารี ไฝบุญจันทร์
Advisor: เกรียงไกร ไวยกาญจน์
Keywords: การผลิตแบบลีน;ปลาทูน่ากระป๋อง การเก็บและรักษา
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9950
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
392767.pdf1.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons