Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9950
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเกรียงไกร ไวยกาญจน์-
dc.contributor.authorจารี ไฝบุญจันทร์-
dc.date.accessioned2015-10-28T09:35:23Z-
dc.date.available2015-10-28T09:35:23Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9950-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectการผลิตแบบลีนen_US
dc.subjectปลาทูน่ากระป๋อง การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการปรับปรุงกระบวนการผลิตปลาทูน่าบรรจุขวดแก้วด้วยการผลิตแบบลีนen_US
dc.title.alternativeImprovement of Tuna processing in glass-jar by lean manufacturingen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร-
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
392767.pdf1.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons