Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9914
Title: ผลของสารสกัดจากตำลึงต่อการสร้างและสลายไขมันในเซลล์ 3T3-L1
Other Titles: Effects of lvy Gourd (coccinia grandis L. Voigt) extract on adipogenesis and adipolysis in 3T3-L1 cell line
Authors: นงพร โตวัฒนะ
กุสุมาลย์ น้อยผา
Faculty of Science (Biochemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี
Faculty of Medicine (Biomedical Sciences)
คณะแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีวเวชศาสตร์
Keywords: ตำลึง สารสกัด;ไขมันในเลือด
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9914
Appears in Collections:328 Research
373 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
381092.pdf328.81 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons