Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9678
Title: | Protein hydrolysate from Tuna roes : characteristics and use as antioxidative emulsifier in emulsion food systems |
Other Titles: | โปรตีนไฮโดรไลเสตจากไข่ปลาทูน่า :‡bคุณลักษณะและการใช้เป็นอิมัลซิไฟเออร์ที่มีฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระในระบบอาหารอิมัลชัน |
Authors: | Soottawat Benjakul Rossawan Intarasirisawat Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Tuna;Emulsions |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D.( Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2014 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9678 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
388098.pdf | 9.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License