Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8969
Title: | Improving the Shelf-Life and Safety of Fresh-Cut Mangosteen |
Other Titles: | การปรับปรุงอายุการเก็บรักษาและความปลอดภัยของมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภคด้วยการใช้หลายวิธีร่วมกัน |
Authors: | Pairat Sophanodora Choothaweep Palakawong Na Ayudhyay Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Fruit Postharvest technology;Fruit Storage;Mangosteen |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2012 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8969 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
362016.pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License