Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8969
Title: Improving the Shelf-Life and Safety of Fresh-Cut Mangosteen
Other Titles: การปรับปรุงอายุการเก็บรักษาและความปลอดภัยของมังคุดสดตัดแต่งพร้อมบริโภคด้วยการใช้หลายวิธีร่วมกัน
Authors: Pairat Sophanodora
Choothaweep Palakawong Na Ayudhyay
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Fruit Postharvest technology;Fruit Storage;Mangosteen
Issue Date: 2012
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D. (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2012
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8969
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
362016.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons