Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8776
Title: Quality changes of fresh and processed spent hen Pectoralis major muscles during chilled and frozen storage
Other Titles: การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกล้ามเนื้อไก่ไข่ปลดระวางส่วนอกแบบสดและแบบที่ผ่านการแปรรูปขณะเก็บรักษาแบบแช่เย็นและแช่แข็ง
Authors: Saowakon Wattanachant
Atchariya Chueachuaychoo
Keywords: Poultry Processing;Poultry as food Analysis
Issue Date: 2012
Publisher: Prince of Songkla University
Description: hesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8776
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
364354.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.