Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8776
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSaowakon Wattanachant-
dc.contributor.authorAtchariya Chueachuaychoo-
dc.date.accessioned2013-06-13T04:09:12Z-
dc.date.available2013-06-13T04:09:12Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8776-
dc.descriptionhesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectPoultry Processingen_US
dc.subjectPoultry as food Analysisen_US
dc.titleQuality changes of fresh and processed spent hen Pectoralis major muscles during chilled and frozen storageen_US
dc.title.alternativeการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของกล้ามเนื้อไก่ไข่ปลดระวางส่วนอกแบบสดและแบบที่ผ่านการแปรรูปขณะเก็บรักษาแบบแช่เย็นและแช่แข็งen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
364354.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.