Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8572
Title: | สมบัติการต้านออกซิเดชันและความคงตัวของเครื่องต้มข่า |
Other Titles: | Antioxidant properties and stability of Tom-Kha Paste |
Authors: | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร สุจีรา อายุสุข Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เครื่องเทศ;ข่า (พืช);แอนติออกซิแดนท์ |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8572 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
348505.pdf | 13.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License