Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8572
Title: สมบัติการต้านออกซิเดชันและความคงตัวของเครื่องต้มข่า
Other Titles: Antioxidant properties and stability of Tom-Kha Paste
Authors: สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
สุจีรา อายุสุข
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เครื่องเทศ;ข่า (พืช);แอนติออกซิแดนท์
Issue Date: 2553
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8572
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
348505.pdf13.04 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons