Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8532
Title: Effect of microcrystalline from bagasse on the adhesion properties of tapioca starch and/or polyvinyl alcohol based adhesives
Other Titles: ผลของไมโครคริสตัลไลน์เซลลูโลสจากชานอ้อยต่อสมบัติการยึดติดของกาวจากสตาร์ชมันสำปะหลัง และ/หรือพอลิไวนิลแอลกอฮอล์
Authors: Sunan Jonjankiat
Advisor: Waranyou Sridach
Keywords: Adhesives;Adhesion;Composite materials Analysis
Issue Date: 2010
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Packaging Technology)--Prince of Songkla University, 2010
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8532
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
344971.pdf3.95 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons