Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8446
Title: Purification, Partitioning and uses of fish pepsin for collagen extraction and protein hydrolysate production
Other Titles: การทำบริสุทธิ์ การแยกส่วน และการใช้เปปซินจากปลาเพื่อการสกัดคอลลาเจนและการผลิตโปรตีนไฮโดรไลเสต
Authors: Soottawat Benjakul
Sitthipong Nalinanon
Keywords: Proteinase;Proteinase Inhibitors;Proteinase Biotechnology;Pepsin;Pepsinogen
Issue Date: 2010
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8446
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
340637.pdf4.42 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons