Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8441
Title: การใช้ประโยชน์จากกากนมถั่วเหลืองในการผลิตไส้กรอกหมูบดหยาบ
Other Titles: Utilization of soymilk residue in production of coarse ground pork sausage
Authors: พิทยา อดุลยธรรม
พิไลวรรณ ธารายศ
Keywords: ไส้กรอก การผลิต;น้ำนมถั่วเหลือง วัสดุเหลือใช้
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8441
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
352889.pdf3.28 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons