Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8441
Title: | การใช้ประโยชน์จากกากนมถั่วเหลืองในการผลิตไส้กรอกหมูบดหยาบ |
Other Titles: | Utilization of soymilk residue in production of coarse ground pork sausage |
Authors: | พิทยา อดุลยธรรม พิไลวรรณ ธารายศ |
Keywords: | ไส้กรอก การผลิต;น้ำนมถั่วเหลือง วัสดุเหลือใช้ |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8441 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
352889.pdf | 3.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License