Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7806
Title: การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักษ์ใต้เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษาเครื่องแกงคี่วกลิ้งและเครื่องแกงส้ม
Other Titles: Products quality development and shelf life extension of souther curry paste for improvement of local industry products standard : case study of roast curry paste and sour curry paste
Authors: ชมพูนุช โสมาลีย์
สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช
เถวียน วิทยา
สุเพ็ญ ด้วงทอง
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการประมง
มหาวิทยาลัยราชภัฎสงขลา
Keywords: เครื่องแกง การเก็บและรักษา ไทย (ภาคใต้)
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7806
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
337613.pdf13.08 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons