Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7619
Title: Heated Sulfur-Containing Compounds: Properties and the Uses for Shelf-Life Extension of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) Stored in Ice
Other Titles: สารประกอบซัลเฟอร์ที่ผ่านการให้ความร้อน: สมบัติและการใช้สำหรับยืดอายุการเก็บรักษากุ้งขาวในน้ำแข็ง
Authors: Soottawat Benjakul
Yoottana Phonpala
Keywords: Sulfur compounds;Polyphenol oxidase
Issue Date: 2010
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7619
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316597.pdf718.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.