Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7619
Title: | Heated Sulfur-Containing Compounds: Properties and the Uses for Shelf-Life Extension of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) Stored in Ice |
Other Titles: | สารประกอบซัลเฟอร์ที่ผ่านการให้ความร้อน: สมบัติและการใช้สำหรับยืดอายุการเก็บรักษากุ้งขาวในน้ำแข็ง |
Authors: | Soottawat Benjakul Yoottana Phonpala |
Keywords: | Sulfur compounds;Polyphenol oxidase |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7619 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
316597.pdf | 718.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.