Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7511
Title: ผลการเสริมสารสกัดหยาบจากขมิ้นชัน (Curcuma longa Linn) ในอาหารไก่กระทงที่มีต่อการเติบโต ลักษณะซาก และคุณภาพเนื้อ
Other Titles: Effects of crude turmeric extract (Curcuma longa Linn) supplemented in broiler rations on growth performance, carcass characteristics and meat quality
Authors: ไชยวรรณ วัฒนจันทร์
สุธา วัฒนสิทธิ์
อรุณพร อิฐรัตน์
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์. คณะแพทยศาสตร์
Keywords: ไก่กระทง อาหาร;ขมิ้นชัน
Issue Date: 2553
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7511
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
326418.pdf18.86 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons