Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7409
Title: | การสกัดและสมบัติของเจลาตินจากเท้าไก่ |
Other Titles: | Extraction and properties of gelatin from chicken feet |
Authors: | มณี วิทยานนท์ ฝาตีม๊ะ กรมเมือง |
Keywords: | เจลาติน;เท้าไก่ แง่โภชนาการ |
Issue Date: | 2550 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7409 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
300845.pdf | 208.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License