Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7368
Title: การผลิตน้ำหมักชีวภาพจากสาหร่ายผมนาง (Gracilaria fisheri) โดยใช้แบคทีเรียแลกติกที่ผลิต y-aminobutyric acid (GABA)
Other Titles: Production of fermented beverage from phom-nang seaweed (Gracilaria fisheri) using y-adminobutyric acid (GABA) producing lactic acid bacterium
Authors: ดวงพร คันธโชติ
อนุสรา รัตนบุรี
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก;น้ำหมักชีวภาพ การผลิต;สาหร่ายผมนาง การหมัก
Issue Date: 2553
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7368
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
324939.pdf2.45 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons