Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7368
Title: | การผลิตน้ำหมักชีวภาพจากสาหร่ายผมนาง (Gracilaria fisheri) โดยใช้แบคทีเรียแลกติกที่ผลิต y-aminobutyric acid (GABA) |
Other Titles: | Production of fermented beverage from phom-nang seaweed (Gracilaria fisheri) using y-adminobutyric acid (GABA) producing lactic acid bacterium |
Authors: | ดวงพร คันธโชติ อนุสรา รัตนบุรี Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก;น้ำหมักชีวภาพ การผลิต;สาหร่ายผมนาง การหมัก |
Issue Date: | 2553 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7368 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
324939.pdf | 2.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License