Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7239
Title: | ปัจจัยของเทคนิคการอบแห้งและเทคโนโลยีการบรรจุภัณฑ์ต่อคุณภาพของกุ้งแห้งสายพันธุ์ Penaeus spp. |
Other Titles: | Effect of drying technique and packaging technology on qualities of dried penaeus spp, shrimp |
Authors: | สุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล เกียรติฉัตร์ แกว่นกสิกรรม Faculty of Engineering Chemical Engineering คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี |
Keywords: | กุ้ง การอบแห้ง;กุ้งแห้ง การบรรจุหีบห่อ;กุ้งแห้ง คุณภาพ |
Issue Date: | 2553 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7239 |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
320024.pdf | 2.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License