Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7239
Title: ปัจจัยของเทคนิคการอบแห้งและเทคโนโลยีการบรรจุภัณฑ์ต่อคุณภาพของกุ้งแห้งสายพันธุ์ Penaeus spp.
Other Titles: Effect of drying technique and packaging technology on qualities of dried penaeus spp, shrimp
Authors: สุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล
เกียรติฉัตร์ แกว่นกสิกรรม
Faculty of Engineering Chemical Engineering
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี
Keywords: กุ้ง การอบแห้ง;กุ้งแห้ง การบรรจุหีบห่อ;กุ้งแห้ง คุณภาพ
Issue Date: 2553
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7239
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
320024.pdf2.65 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons