Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7239
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล-
dc.contributor.authorเกียรติฉัตร์ แกว่นกสิกรรม-
dc.date.accessioned2011-04-27T04:13:08Z-
dc.date.available2011-04-27T04:13:08Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7239-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectกุ้ง การอบแห้งen_US
dc.subjectกุ้งแห้ง การบรรจุหีบห่อen_US
dc.subjectกุ้งแห้ง คุณภาพen_US
dc.titleปัจจัยของเทคนิคการอบแห้งและเทคโนโลยีการบรรจุภัณฑ์ต่อคุณภาพของกุ้งแห้งสายพันธุ์ Penaeus spp.en_US
dc.title.alternativeEffect of drying technique and packaging technology on qualities of dried penaeus spp, shrimpen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Chemical Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี-
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
320024.pdf2.65 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons