Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7090
Title: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการศึกษาองค์ประกอบ โครงสร้าง และสมบัติของแป้งและสตาร์ชจากถั่วหรั่งเพื่อเป็นแนวทางในการพัฒนาผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่ม
Other Titles: การศึกษาองค์ประกอบ โครงสร้าง และสมบัติของแป้งและสตาร์ชจากถั่วหรั่งเพื่อเป็นแนวทางในการพัฒนาผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่ม : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์
Evaluation of component, structure and properties of flour and starch from bambarra groundnut approaching to develop value-added products
Authors: ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: แป้งถั่วหรั่ง การผลิต;แป้งถั่วหรั่ง องค์ประกอบ;สตาร์ช องค์ประกอบ
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7090
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
305482.pdf5.66 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons