Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7090
Title: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการศึกษาองค์ประกอบ โครงสร้าง และสมบัติของแป้งและสตาร์ชจากถั่วหรั่งเพื่อเป็นแนวทางในการพัฒนาผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่ม |
Other Titles: | การศึกษาองค์ประกอบ โครงสร้าง และสมบัติของแป้งและสตาร์ชจากถั่วหรั่งเพื่อเป็นแนวทางในการพัฒนาผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่ม : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ Evaluation of component, structure and properties of flour and starch from bambarra groundnut approaching to develop value-added products |
Authors: | ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | แป้งถั่วหรั่ง การผลิต;แป้งถั่วหรั่ง องค์ประกอบ;สตาร์ช องค์ประกอบ |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7090 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
305482.pdf | 5.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License