Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7089
Title: ผลของการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อคุณภาพของน้ำมันทอดและผลิตภัณฑ์อาหารทอด : กรณีศึกษาในไก่ทอดและปาท่องโก๋
Other Titles: Effect of repeated frying oil the quality of fried oil and fried food : study case of fried chicken and chinese doughnut
Authors: เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
วรพงษ์ อัศวเกศมณี
Keywords: เคมีวิเคราะห์ เชิงคุณภาพ;น้ำมันพืช;ปฏิกิริยาเคมี
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7089
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
308584.pdf13.01 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons