Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7066
Title: | แนวทางการจัดการความปลอดภัยอาหารในกระบวนการผลิตน้ำแข็งหลอด |
Other Titles: | Management guideline for food safety in tube lce production process |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร มาดีนา น้อยทับทิม Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | น้ำแข็งหลอด การควบคุมการผลิต;น้ำแข็งหลอด มาตรการความปลอดภัย;น้ำแข็งหลอด การปนเปื้อน |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7066 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
314227.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License