Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7066
Title: แนวทางการจัดการความปลอดภัยอาหารในกระบวนการผลิตน้ำแข็งหลอด
Other Titles: Management guideline for food safety in tube lce production process
Authors: มาดีนา น้อยทับทิม
Advisor: ไพรัตน์ โสภโณดร
Keywords: น้ำแข็งหลอด การควบคุมการผลิต;น้ำแข็งหลอด มาตรการความปลอดภัย;น้ำแข็งหลอด การปนเปื้อน
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7066
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
314227.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons