Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7038
Title: ผลสัมฤทธิ์ของการบริหารจัดการความปลอดภัยในอุตสาหกรรมปลาหมึกแช่เยือกแข็ง
Other Titles: Performance of food safety management system in frozen squid industry
Authors: อิศวรี ทุมรัตน์
Advisor: ไพรัตน์ โสภโณดร
Keywords: ปลาหมึกแช่แข็ง มาตรการความปลอดภัย;อุตสาหกรรมอาหารแช่แข็ง การควบคุมคุณภาพ
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7038
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
314243.pdf10.26 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons