Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6353
Title: ผลของโครงการฝึกอบรมปฏิบัติการทำข้าวเกรียบปลาที่มีต่อความรู้ เจตคติและการปฏิบัติของผู้ผลิตข้าวเกรียบปลา หมู่บ้านดาโต๊ะ อำเภอยะหริ่ง จังหวัดปัตตานี
Other Titles: Effects of a Fish-Chip Production Training Program on Knowledge, Attitudes and Practices Villagers in Datoa, Amphoe Yaring, Changwat Pattani
Authors: วัฒนา ณ สงขลา
สุภาพร ศิริรัตน์
ศึกษาศาสตร์เพื่อพัฒนาชุมชน
Keywords: ข้าวเกรียบปลา การผลิต การฝึกอบรม;ข้าวเกรียบปลา ไทย (ห้าจังหวัดชายแดนภาคใต้);ข้าวเกรียบปลา ไทย (ภาคใต้)
Issue Date: 2535
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี
Description: ศึกษาศาสตรมหาบัณฑิต (ศึกษาศาสตร์เพื่อพัฒนาชุมชน)
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6353
Appears in Collections:270 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
Vitae.pdf16.53 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf103.95 kBAdobe PDFView/Open
Cover.pdf30.95 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf84.65 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdf268.58 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf332.71 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf194.02 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open
Appendix_195-231_.pdf673.97 kBAdobe PDFView/Open
Appendix_155-194_.pdf470.95 kBAdobe PDFView/Open
Appendix_115-154_.pdf438.5 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgments.pdf22.55 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdf56.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.