Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5982
Title: | ลักษณะของน้ำหมักลูกยอป่า (Morinda coreia Ham) และผลต่อการเจริญเติบโตของมะเขือเทศราชินี (Lycopersicon esculentum Mill) |
Other Titles: | Characteristics of fermented wild forest noni (morinda coreia ham) juice and lts effects on the growth of cherry tomato (lycopersicon esculentum mill) |
Authors: | ดวงพร คันธโชติ กาญจนา ขาวผ่อง Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก การใช้ประโยชน์;ยีสต์ การผลิต;ยอ (พืช) การหมัก;มะเขือเทศ พันธุ์ราชินี การเจริญเติบโต |
Issue Date: | 2551 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5982 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
309613.pdf | 9.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License