Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5982
Title: ลักษณะของน้ำหมักลูกยอป่า (Morinda coreia Ham) และผลต่อการเจริญเติบโตของมะเขือเทศราชินี (Lycopersicon esculentum Mill)
Other Titles: Characteristics of fermented wild forest noni (morinda coreia ham) juice and lts effects on the growth of cherry tomato (lycopersicon esculentum mill)
Authors: ดวงพร คันธโชติ
กาญจนา ขาวผ่อง
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก การใช้ประโยชน์;ยีสต์ การผลิต;ยอ (พืช) การหมัก;มะเขือเทศ พันธุ์ราชินี การเจริญเติบโต
Issue Date: 2551
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5982
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
309613.pdf9.91 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons