Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5838
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวันวิศาข์ งามผ่องใส-
dc.contributor.authorปิ่น จันจุฬา-
dc.contributor.authorอภิชาติ หล่อเพชร-
dc.date.accessioned2010-08-30T09:21:11Z-
dc.date.available2010-08-30T09:21:11Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5838-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแพะ อาหารen_US
dc.subjectสาคูen_US
dc.titleผลของระดับเยื่อในลำต้นสาคูในอาหารข้นต่อการใช้ประโยชน์ของโภชนะนิเวศวิทยาในกระเพาะรูเมนและสมรรถภาพการผลิตของแพะพื้นเมืองไทยเพศผู้en_US
dc.title.alternativeEffects of levels of sago palm pith concentrate on nutrient utillization, rumen ecology and productive performance of Thai native male goaten_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313417.pdf20.94 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons