Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5582
Title: เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป : ผลของชนิดของบรรจุภัณฑ์และเทคนิคการบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพระหว่างการเก็บรักษา
Other Titles: Ready made garcinia tom-yum paste : effect of packaging materials and packaging techniques on quality changes during storage
Authors: สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
นุชรี ชาติวังศากุล
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป การเก็บและรักษา;เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป การบรรจุหีบห่อ
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5582
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
307667.pdf2.93 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons