Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5582
Title: | เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป : ผลของชนิดของบรรจุภัณฑ์และเทคนิคการบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพระหว่างการเก็บรักษา |
Other Titles: | Ready made garcinia tom-yum paste : effect of packaging materials and packaging techniques on quality changes during storage |
Authors: | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร นุชรี ชาติวังศากุล คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป การเก็บและรักษา;เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป การบรรจุหีบห่อ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5582 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
307667.pdf | 2.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License