Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5339
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิวัติ แก้วประดับen_US
dc.contributor.authorนิธิกาญจน์ ขันติวรพงศ์en_US
dc.date2543en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:31:19Z-
dc.date.available2010-06-02T07:31:19Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5339-
dc.format58 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสารต้านอนุมูลอิสระen_US
dc.subjectพริกไทยen_US
dc.titleการศึกษาฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของพริกไทยen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรมen_US
Appears in Collections:580 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
title.pdf123.25 kBAdobe PDFView/Open
201306.pdf10.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.