Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เจริญ นาคะสรรค์ | en_US |
dc.contributor.author | รสริน ช่วยสกุล | en_US |
dc.contributor.author | อาซีซัน แกสมาน | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:22:08Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:22:08Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5035 | - |
dc.description.sponsorship | สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย | en_US |
dc.format | 24, 2 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำยาง | en_US |
dc.subject | น้ำมันยาง | en_US |
dc.subject | มะขาม เมล็ด | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.title | การเตรียมน้ำยางข้นโดยใช้สารก่อครีมจากเม้ดมะขามและแป้งมันสำปะหลัง โครงการ | en_US |
dc.title.alternative | Perparation of concentrated latex using creaming agent based on tamarind seed and cassava starch | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยียางและพอลิเมอร์ | en_US |
Appears in Collections: | 741 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
300454.pdf | 81.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.