Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4781
Title: | การเพิ่มคุณค่าทางอาหารของเยื่อในลำต้นสาคูเพื่อใช้เป็นอาหารสัตว์ปีกโดยใช้เชื้อจุลินทรีย์บางชนิด |
Other Titles: | |
Authors: | พรพันธ์ มณีโชติ สมศักดิ์ เหล่าเจริญสุข ธนุสรา เหล่าเจริญสุข แขม ล่องนภา จิราพร บำรุงรัตน์ ไพศาล สุขทองแก้ว คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม |
Keywords: | นกกระทา อาหาร แง่โภชนาการ;อาหารสัตว์;วัตถุดิบอาหารสัตว์;สาคู (พืช) |
Issue Date: | 2542 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4781 |
Appears in Collections: | 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 231.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 40.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 22.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 320.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 307.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 87.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 94.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 31.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.