Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4711
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิวิทย์ ศมศานติ์en_US
dc.contributor.authorประเสริฐ สันตินานาเลิศen_US
dc.date2523en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:07:59Z-
dc.date.available2010-06-02T07:07:59Z-
dc.date.issued2523en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4711-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format23 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectจุลชีพen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.titleการเร่งเพาะเลี้ยงเชื้อจุลชีพในอาหารที่เสริมด้วยน้ำมะพร้าวen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยาen_US
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
18205.pdf714.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.