Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4708
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ดวงพร คันธโชติ | en_US |
dc.contributor.author | วราภรณ์ วุฑฒะกุล | en_US |
dc.contributor.author | วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล | en_US |
dc.date | 2548 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:07:58Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:07:58Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4708 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | 21 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โพรไบโอติก | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียแล็กติก | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์อาหาร | en_US |
dc.subject | อาหารมังสวิรัติ | en_US |
dc.title | การคัดเลือกโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกสำหรับประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์อาหารมังสะวิรัต | en_US |
dc.title.alternative | Probiotic lactic acid bacteria for applications in vegetarien food products. | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | en_US |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
table.pdf | 533.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 244.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 102.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 15.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.