Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดวงพร คันธโชติen_US
dc.contributor.authorวราภรณ์ วุฑฒะกุลen_US
dc.contributor.authorวิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูลen_US
dc.date2548en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:07:58Z-
dc.date.available2010-06-02T07:07:58Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4708-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format21 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโพรไบโอติกen_US
dc.subjectแบคทีเรียแล็กติกen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectอาหารมังสวิรัติen_US
dc.titleการคัดเลือกโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกสำหรับประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์อาหารมังสะวิรัตen_US
dc.title.alternativeProbiotic lactic acid bacteria for applications in vegetarien food products.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยาen_US
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
table.pdf533.32 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf48 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf244.89 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf102.71 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf15.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.