Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4508
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เสาวคนธ์ สุวรรณลิวงศ์ | en_US |
dc.contributor.author | ไพศาล วุฒิจำนงค์ | en_US |
dc.date | 2533 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:00:11Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:00:11Z | - |
dc.date.issued | 2533 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4508 | - |
dc.format | 42 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลาแช่แข็ง | en_US |
dc.title | ผลของการบรรจุแบบสูญญากาศต่ออายุการเก็บปลาแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Effects of vacuum packaging on shelf-life of frozen fish. | - |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร | en_US |
Appears in Collections: | 857 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17131.pdf | 1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.