Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4508
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวคนธ์ สุวรรณลิวงศ์en_US
dc.contributor.authorไพศาล วุฒิจำนงค์en_US
dc.date2533en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:00:11Z-
dc.date.available2010-06-02T07:00:11Z-
dc.date.issued2533en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4508-
dc.format42 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาแช่แข็งen_US
dc.titleผลของการบรรจุแบบสูญญากาศต่ออายุการเก็บปลาแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeEffects of vacuum packaging on shelf-life of frozen fish.-
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17131.pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.