Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4361
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชรินทร์ ภักดีฉนวนen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:55:31Z-
dc.date.available2010-06-02T06:55:31Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4361-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.formatvi, 42 แผ่น : แผนผังen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectลูกเดือยฉาบen_US
dc.subjectชาลูกเดือยen_US
dc.subjectลูกเดือย (พืช)en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ลูกเดือยen_US
dc.titleประโยชน์และการพัฒนาผลิตภัณฑ์จากลูกเดือยen_US
dc.title.alternativeBenefits and products development from Job's tear.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการen_US
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
275846.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.