Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอนุชิต พลับรู้การen_US
dc.contributor.authorอรุณพร อิฐรัตน์en_US
dc.date2533en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:50:56Z-
dc.date.available2010-06-02T06:50:56Z-
dc.date.issued2533en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4224-
dc.format24 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectขนุนen_US
dc.subjectจำปาดะen_US
dc.titleการศึกษาคุณสมบัติของสารสกัดคาร์โบไฮเดรต จากเปลือกด้านในขนุน และจำปาดะen_US
dc.title.alternativeThe studies of properties of carbohydrate extracts from inner rinds of Jack-fruit (Artocarpus heterophyllus Lamk.) and jam-pa-da (Artocarpus champeden Spreng.)en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์en_US
Appears in Collections:570 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
title.pdf133.57 kBAdobe PDFView/Open
32241.pdf5.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.