Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพีรรัชต์ ไทยนะen_US
dc.contributor.authorวีรวัฒน์ มหัทธนตระกูลen_US
dc.date2523en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:50:03Z-
dc.date.available2010-06-02T06:50:03Z-
dc.date.issued2523en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4196-
dc.format15 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสารพิษ อาหารen_US
dc.subjectอาหาร สารพิษ สงขลาen_US
dc.subjectบอแรกซ์en_US
dc.titleการสำรวจหาปริมาณสารพิษ (บอแรกซ์) ในอาหารที่จำหน่ายในเขตจังหวัดสงขลาen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยาen_US
Appears in Collections:336 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
151184.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.