Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3888
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอโนชา ตั้งโพธิธรรมen_US
dc.date2537en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:41:10Z-
dc.date.available2010-06-02T06:41:10Z-
dc.date.issued2537en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3888-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหาร การเจือปนและการตรวจสอบen_US
dc.subjectสารอาหารen_US
dc.titleการศึกษาองค์ประกอบของสารอาหารในอาหารปรุงสำเร็จที่นิยมบริโภคในภาคใต้en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมีen_US
Appears in Collections:328 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
76884.pdf510.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.