Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรวิทย์ วณิชาภิชาติen_US
dc.contributor.authorสุธา วัฒนสิทธิ์en_US
dc.contributor.authorศยาม ขุนชำนาญen_US
dc.contributor.authorบรรจบ หารไชยen_US
dc.date2535en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:40:01Z-
dc.date.available2010-06-02T06:40:01Z-
dc.date.issued2535en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3844-
dc.format29 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไข่en_US
dc.titleการศึกษาเปรียบเทียบความสามารถในการให้ผลผลิตไข่ ของไก่ลูกผสมพันธุ์การค้า 4 สายพันธุ์en_US
dc.title.alternativeA comparative study on egg production of 4 comercial hybrid layer strains.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์en_US
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
33118.pdf6.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.