Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3839
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจารุรัตน์ เศรษฐภักดีen_US
dc.contributor.authorเสาวนิต คูประเสริฐen_US
dc.date2528en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:39:52Z-
dc.date.available2010-06-02T06:39:52Z-
dc.date.issued2528en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3839-
dc.formatเล่ม (หลายเลขหน้า)en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสาหร่ายen_US
dc.subjectสุกรen_US
dc.titleการใช้สาหร่าย (Najas spp) เป็นอาหารสุกรรุ่นและสุกรขุนen_US
dc.title.alternativeThe utilization of aquatic plant (Najas spp.)in growing and finishing pig rationen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์en_US
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
19596.pdf4.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.