Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3070
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิตรวี เชยชม | en_US |
dc.date | 2548 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:58:32Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:58:32Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3070 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548 | en_US |
dc.format | (10) 112 แผ่น | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กุ้ง โรค | en_US |
dc.subject | ยีสต์ | en_US |
dc.subject | โพรไบโอติก | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ในอาหาร | en_US |
dc.subject | กุ้งกุลาดำ การเลี้ยง | en_US |
dc.title | การคัดเลือกโปรไบโอติกยีสต์จากกุ้งกุลาดำ | en_US |
dc.title.alternative | Screening of probiotic yeast from black Tiger shrimp | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
261456_app.pdf | 184.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_bibli.pdf | 120.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_ch5.pdf | 62.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_ch4.pdf | 149.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_ch3.pdf | 244.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_ch2.pdf | 99.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_ch1.pdf | 404.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_con.pdf | 83.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_ab.pdf | 103.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261456_ti.pdf | 42.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.