Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2828
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สงกรานต์ นักบุญ | en_US |
dc.date | 2545 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:47:33Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:47:33Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2828 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545 | en_US |
dc.format | (12) 87 แผ่น : แผนภูมิ, แผนผัง | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำเสีย การบำบัด | en_US |
dc.subject | โรงพยาบาล การกำจัดของเสีย สงขลา | en_US |
dc.subject | คลอรีน | en_US |
dc.subject | เอสเคอริเคียโคไล | en_US |
dc.subject | แบคทีริโอฟาจ | en_US |
dc.title | ปัจจัยที่มีผลต่อการทำลายเชื้ออีโคไลและแบคทีริโอฟาจด้วยคลอรีนในการบำบัดน้ำเสียของโรงพยาบาล | en_US |
dc.title.alternative | Factors affecting the chlorination of Escherichia coli and Bacteriophage of hospital wastewater treatment | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม | en_US |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม) | - |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
222658_app.pdf | 465.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_bibli.pdf | 121.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_ch5.pdf | 50.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_ch4.pdf | 483.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_ch3.pdf | 497.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_ch2.pdf | 424.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_ch1.pdf | 452.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_con.pdf | 39.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_ab.pdf | 87.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222658_ti.pdf | 13.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.