Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2826
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริเพ็ญ สุพรรณ | en_US |
dc.date | 2545 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:47:30Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:47:30Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2826 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545 | en_US |
dc.format | (14) 122 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ, แผนผัง | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | การปนเปื้อนในอาหาร | en_US |
dc.subject | การวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม | en_US |
dc.subject | อาหารสำหรับผู้ป่วย | en_US |
dc.title | การพาสเจอไรส์อาหารทางสายให้อาหารในโรงพยาบาลสงขลานครินทร์ เพื่อควบคุมคุณภาพตามหลักการ HACCP | en_US |
dc.title.alternative | Pasteurization of enteral tube feeding in Songklanagrind hospital for quality control according to HACCP principle | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม | en_US |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม) | - |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
222670_app.pdf | 282.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_bibli.pdf | 99.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ch4.pdf | 76.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ch3.pdf | 135.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ch2.pdf | 276.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ch1.pdf | 331.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_con.pdf | 330.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ab.pdf | 96.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
222670_ti.pdf | 33.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.