Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชุตินุช สุจริตen_US
dc.date2540en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:35:13Z-
dc.date.available2010-05-06T05:35:13Z-
dc.date.issued2540en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2428-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540en_US
dc.format(19) 155 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectยีสต์en_US
dc.subjectโปรตีนเซลล์เดียว การผลิตen_US
dc.subjectน้ำนึ่งปลาทูน่าen_US
dc.titleการเลี้ยงยีสต์ในน้ำนึ่งปลาทูน่าหลังการแยกโปรตีนและไขมันen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ)en_US
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
137486.pdf2.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.