Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2339
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวิลาวัลย์ มหาบุษราคัมen_US
dc.date2528en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:32:15Z-
dc.date.available2010-05-06T05:32:15Z-
dc.date.issued2528en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2339-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เคมีอินทรีย์)) -- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2528en_US
dc.format191 แผ่น ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมังคุดen_US
dc.titleการศึกษาโครงสร้างและฤทธิ์ทางชีวภาพของสารประกอบที่ได้จากเปลือกและเนื้อผลมังคุดen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ (เคมีอินทรีย์)en_US
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17978.pdf4.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.