Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1817
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอาภรณ์ สันตะโรen_US
dc.date2538en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:12:00Z-
dc.date.available2010-05-06T05:12:00Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1817-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538en_US
dc.format(13) 107 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectยางพาราen_US
dc.titleการทำให้บริสุทธิ์และคุณสมบัติของเอนไซม์เบต้า-1,3-กลูคาเนสจากยางพาราen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ)en_US
Appears in Collections:330 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
77919.pdf327.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.