Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChaipat Lapineeen_US
dc.date2006en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T04:47:45Z-
dc.date.available2010-05-06T04:47:45Z-
dc.date.issued2006en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1442-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Analytical Chemistry)--Prince of Songkla University, 2006en_US
dc.formatxviii, 135 leaves : ill.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectPesticide residues in food Analysisen_US
dc.subjectPesticides Toxicologyen_US
dc.subjectMetals Toxicologyen_US
dc.subjectFood Toxicologyen_US
dc.subjectLead Toxicologyen_US
dc.titleDetermination of cadmium and lead in seafood samples using solid phase extraction and graphite furnace atomic absorption spectrometryen_US
dc.title.alternativeการวิเคราะห์หาปริมาณแคดเมียมและตะกั่วในตัวอย่างอาหารทะเลโดยเทคนิคการเพิ่มความเข้มข้นแบบโซลิตเฟสเอ็กซ์แทรคซันร่วมกับแกรไฟท์เฟอร์แนทอะตอมมิกแอบซอร์บชันสเปกโทรเมทรีen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Analytical Chemistry)en_US
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
278455_app.pdf393.43 kBAdobe PDFView/Open
278455_bibli.pdf97.07 kBAdobe PDFView/Open
278455_ch4.pdf65.11 kBAdobe PDFView/Open
278455_ch3.pdf331.06 kBAdobe PDFView/Open
278455_ch2.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open
278455_ch1.pdf254.66 kBAdobe PDFView/Open
278455_con.pdf99.1 kBAdobe PDFView/Open
278455_ab.pdf77.82 kBAdobe PDFView/Open
278455_ti.pdf147.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.