Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19266
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ยุทธนา ศิริวัธนนุกูล | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-05T03:18:32Z | - |
dc.date.available | 2024-01-05T03:18:32Z | - |
dc.date.issued | 2531 | - |
dc.identifier.uri | https://link.psu.th/a4pnn | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/19266 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปาล์มน้ำมัน | en_US |
dc.subject | สุกร อาหาร | en_US |
dc.title | ผลของการใช้กากเมล็ดปาล์มน้ำมันต่อคุณลักษณะของสุกรขุน | en_US |
dc.title.alternative | รายงานผลการวิจัยเรื่อง ผลของการใช้กากเมล็ดปาล์มน้ำมันต่อคุณลักษณะของสุกรขุน | en_US |
dc.title.alternative | Effect of oil palm seed meal on the performance of fattening pigs | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Research |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.