Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/18139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุกัญญา เดชอดิศัย-
dc.date.accessioned2023-05-11T03:18:26Z-
dc.date.available2023-05-11T03:18:26Z-
dc.date.issued2566-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/18139-
dc.identifier.urihttps://research.psu.ac.th/findproject/reDetail.php?pro_id=24668-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectชาสมุนไพรen_US
dc.subjectน้ำตาลในเลือดen_US
dc.titleชาสมุนไพรสำหรับลดระดับน้ำตาลในเลือดผ่านการยับยั้งเอนไซม์แอลฟากลูโคซิเดสen_US
dc.title.alternativeHerbal tea for hypoglycemic effect via alpha-glucosidase inhibitory activityen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany)-
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเภสัชเวทและเภสัชพฤกษศาสตร์-
Appears in Collections:570 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.